Често задавани въпроси

Какво е Morphun?

Morphun са английски образователни конструктори за деца от 3 до 11 годишна възраст. Комплектите Морфун са разделени на две категории – конструктивни и образователни. Залегнали са в образователните системи на 28 държави. В България се предлагат от 2012 година, а официален дистрибутор за страната е УЧМАГ ООД.

Какъв е произходът на стоките, които предлагате?

Върху всеки продукт има етикет с информация за производител и вносител. Голяма част от стоките внасяме от фирми в страни от Европейския съюз. Някои от тях имат изнесено производство или собствен внос от Азиатски страни и най-вече Китай. За това е възможно да видите и техни етикети, като качеството е контролирано и гарантирано от посочения производител. Предлагаме разбира се и стоки от български производители. Информацията за тях придружава продукта, каквито са изискванията на българското законодателство. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да попитате.

Имате ли на склад всички продукти ? Колко време отнема доставката?

Поддържаме по-голяма част в достатъчни количества. Продаваме ежедневно и е възможно от някой артикул да нямаме необходимото количество. Отговаряме веднага за моментната наличност. Налични продукти изпращаме веднага, ако поръчката е пристигнала до 14 часа в работните дни. След този час – на следващия работен ден. Използваме СПИДИ – икономична доставка, което означава да е при вас на по-следващия работен ден. За мебелите и едро габаритните стоки, използваме наш транспорт. Сроковете и датите се уточняват допълнително.

Обявените цени с ДДС ли са, има ли търговска отстъпка?

Цените са с ДДС. Търговска отстъпка има за всички търговци. Уточнява се при поръчка в зависимост от количеството и вида на стоките. За крайни клиенти, направили заявка над 1000 лева без мебели, също има.
За редовни клиенти, надвишили тази сума, също. Уточнява се предварително.

Можете ли да доставите мебели по размери и проект на клиента?

Да можем. Отговор за цена и доставка ще получите до 10 дни след заявката ви.