Поръчки и доставки

Поръчването на продукти е бързо и лесно.

Първо е необходимо да изберете желаните от вас продукти. Те са разпределени в категории и под категории, а ако знаете точно какво търсите можете да използвате и полето за търсене.

Screen Shot 2013-06-17 at 11.23.32 PM

След като сте отворили желания продукт, е необходимо единствено да натиснете бутона „КУПИ” под цената на продукта. Така той се добавя във вашата кошница.

Screen Shot 2013-06-17 at 11.23.57 PM

Потвърждение за това получавате във долната част на страницата, където се появява прозорче с текущите ви продукти в кошницата. Можете да продължите вашето пазаруване и да се върнете към това прозорче винаги когато натиснете иконата в горния десен ъгъл на всяка страница.

Когато решите да приключите поръчката си, ви предлагаме два варианта за метод на плащане – с платежно нареждане /по банков път/ или с наложен платеж.

Следващата стъпка е избор на доставчик от падащото меню срещу полето „доставка”. Цената на доставката зависи от тарифата на куриера, но при поръчка за над 50 лева тя е безплатна при избор на куриер Спиди (за поръчка на мебели –  над 1000 лева).

След избора попълнете данни за адрес на доставка, както и фирмени данни за издаване на фактура, ако желаете такава.

Ако имате някакви забележки или изисквания, също можете да ги попълните в последното поле.

Натискайки бутона „потвърждаване” поръчката ви започва да се обработва и ние ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация.

Поръчки, направени след 14ч, се обслужват на следващия работен ден.

При възникване на проблем можете да ни пишете използвайки чата в долния десен ъгъл на всяка страница или да се свържете с нас на телефон +359 52 560 540.

 

Общи условия

Можете да се запознаете с нашите подробни общи условия на този адрес.

Политика за защита на личните данни

Можете да се запознаете с нашата Политика за защита на личните данни на този адрес.

 

Приятно пазаруване!